Korejski hedonizam- Mediheal maske za lice

Dok sam još pod utiskom korejskog performansa o kome sam vam pisala u prethodnom postu, htela bih da se osvrnem na maske za lice koje nam dolaze upravo iz Koreje.

Mediheal maske za lice

Svima nam je poznata činjenica da Koreanke imaju najlepšu kožu i svoje jedinstvene tehnike nege. Proizvodi iz ove zemlje postali su veoma popularni poslednjih godina i to najviše zahvaljujuću svom kvalitetu. Od proizvoda zaista dobijete ono što vam je obećano.

  • Revitalizujuća maska sa placentom intenzivno hrani kožu, obezbeđuje joj negu, štiti od dehidratacije i dajr dodatnu energiju i sjaj
  • Aquaring N.M.F. maska je prava infuzija za kožu! Izuzetna hidriranost i zategnutost su vidljive nakon korišćenja.
  • Collagen essential maska sa lifting efektom i zatezanjem daje dugotrajan osećaj svežine i sprečava isušivanje kože
  • Mediheal E.G.T timedetox maska je moj apsolutni favorit! Protiv bora, sa velikim brojem aktivnih sastojaka, dobitnik je Nobelove nagrade za faktore stimulacije rasta epitelnih ćelija.

Mediheal maske za lice su za jednokratnu upotrebu. U pitanju su sheet maske koje su od čistog pamuka sa prorezima za oči, nos i usta a sama maska je bogato natopljena raznim serumima, voćnim koncentratima, ekstraktima i slično, što zavisi od toga koju masku odaberete.

Postupak je vrlo jednostavan. Na čisto lice nanesete masku i ostavite da stoji 15-20 minuta. Za to vreme možete pročitati par stranica knjige, pogledati seriju ili šta vas već uveseljava. Nakon tog vremena na maski će se pojaviti logo MEDIHEAL i to je znak da masku možete skinuti sa lica. S obzirom da su maske zaista dobro natopljene, prepuručujem da nakon skidanja, preostali sadržaj maske natopite na vrat i dekolte. I uživajte narednog jutra kada se pogledate u ogledalo, jer svežina i blistavost su ono što ćete videti u svom odrazu.

Logo Mediheal koji se pojavljuje na maski

Široku paletu ponude možete pogledati na njihovom sajtu ili instagram profilu. https://www.onlinekozmetika.com/proizvodi/mediheal ili @mediheal_rs

Objavio/la: Miris hedonizma

Ja sam stara duša, zaljubljena u putovanja, retro stil i hedonizam. To je moj "lifestyle".

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: